Una col·lisió entre dos vehicles, un d'ells una limusina que transportava els assistents a una festa de noces, va provocar la mort de 20 persones en una carretera del municipi de Schoharie, al nord de l'estat de Nova York. La limusina va xocar amb un altre vehicle a prop d'una botiga en un centre comercial d'aquesta localitat, a 250 quilòmetres al nord de la ciutat de Nova York i prop d'Albany, la capital de l'estat.

La policia va explicar en un comunicat que «els noms de les víctimes no es donaran a conèixer en aquest moment, ja que s'està notificant als familiars». Nombrosos membres del personal de la policia de l'estat de Nova York i de l'oficina del Sheriff del Comtat de Schoharie, així com múltiples agències de bombers i serveis d'emergències mèdiques, van acudir a la zona del sinistre. A més, la Junta Nacional de Seguretat del Transport de l'estat de Nova York va enviar un equip per investigar els fets. La Policia estatal va obrir una línia telefònica dedicada per ajudar els familiars.

Segons va assegurar el mitjà local Times Union, citant un ciutadà que va acudir a la zona poc després de l'accident, la limusina viatjava cap al sud per assistir a una celebració de matrimoni quan va travessar una intersecció i es va estavellar contra un vehicle. La col·lisió es va produir a la terrassa d'una cafeteria de la cadena The Apple Barrel's al costat de la qual hi havia diversos cotxes aparcats.

Jessica Kirby, l'encarregada del local, va explicar que la limusina anava a gran velocitat quan s'acostava a l'encreuament. Les primeres informacions confirmen que 18 dels morts eren passatgers del vehicle i els altres dos vianants que es disposaven a entrar a la botiga amb altres familiars. «Era un vehicle inusualment gran», va explicar l'encarregada del negoci.