Roscomos va distribuir fotografies de tots dos després de rescatar del lloc on van aterrar a manera balístic amb la seva nau, pocs minuts després del llançament. Corresponen a instal·lacions a la ciutat de Zhezkazgan, al Kazakhstan, on van ser traslladats abans de portar-los a la base de llançament de Baikonur.

A la imatge, s'aprecia com tots dos han superat de forma òptima les condicions extremes a les quals s'han sotmès i per a les quals han estat entrenats. La nau espacial Soyuz MS-10 va ser llançada des del Cosmòdrom de Baikonur a Kazakhstan a l'Estació Espacial Internacional a les 08.40 GMT d'aquest dijous, 11 d'octubre, amb l'astronauta nord-americà Nick Hague i el cosmonauta rus Alexey Ovchinin a bord.

Poc després del llançament, hi va haver una anomalia en el propulsor i es va avortar l'ascens del llançament, cosa que va resultar en un aterratge balístic de la nau espacial minuts més tard.

Els equips de recerca i rescat es van desplegar al lloc d'aterratge. Hague i Ovchinin van sortir fora de la càpsula en bones condicions. Després del seu pas per Baikonur, seran transportats al Centre d'Entrenament de Cosmonautes Gagarin a la Ciutat de les Estrelles, prop de Moscou.