El «monstre d'Ecatepec», com han anomenat el sospitós de matar almenys deu dones, es perfila com l'assassí en sèrie més gran de Mèxic des d'inicis de segle, després de sembrar l'estupor social per la seva colpidora declaració davant les autoritats.

Amb el seu reconeixement davant la Fiscalia General de Justícia de l'Estat de Mèxic que va donar mort a diverses dones, aquest presumpte feminicida, identificat per les autoritats com Juan Carlos «N», va entrar al negre llistat dels assassins en sèrie més despietats del país en els últims anys.

La Fiscalia va assenyalar que entre 2012 i el dia de la seva captura, fa una setmana, va poder haver matat almenys deu dones -si bé ell va declarar que n'havia assassinat una vinteana- a Ecatepec, un dels municipis amb un nombre més alt de feminicidis de tot el país.

Juan Carlos «N» i la seva esposa Patricia van ser detinguts en un carrer proper al seu habitatge com a sospitosos en la desaparició de tres dones, i en ser revisats la policia va descobrir que portaven restes humanes en el seu vehicle. Després del seu arrest, la Fiscalia va confirmar que els detinguts havien venut una bebè de dos mesos, filla d'una de les víctimes, a una parella que també va ser posada en mans de la justícia.