La recerca del nen arrossegat dimarts passat per la riuada a Sant Llorenç des Cardassar, a Mallorca, s'ha ampliat aquest dissabte al mar, concretament a la zona de la desembocadura del torrent de Ses Planes.

Segons el telèfon d'emergències de les Illes Balears, en l'operatiu de recerca i rescat del Pla Inumbal per restablir la normalitat a la zona i trobar el menor desaparegut després del temporal de pluges hi han treballat 583 efectius i 370 voluntaris civils i aquesta nit hi seguiran treballant 33 efectius, principalment de la Guàrdia Civil i de la policia local.

Diumenge la recerca es focalitzarà, principalment, al mar (fins a 8 milles endins) amb mitjans especialitzats, ja que aquest dissabte han trobat objectes personals del petit pro de la desembocadura del torrent de Ses Planes.

El govern de les Illes Balears ha subratllat que sobretot necessiten voluntaris professionals electricistes, lampistes, fusters i picapedrers per ajudar a restablir la normalitat a la zona afectada pel temporal de pluges.