El president dels Estats Units, Donald Trump, que diverses vegades ha negat el canvi climàtic i ha afirmat que es tracta d'una «farsa», va admetre finalment la seva existència, encara que, segons el seu parer, es tracta d'una situació que pot revertir-se. A més, es va mostrar escèptic sobre el fet que hagi estat la Humanitat qui l'ha provocat. «No estic negant el canvi climàtic», va assenyalar el màxim mandatari de la Casa Blanca, per afegir que en tot cas aquesta negativa situació podria revertir-se en una entrevista concedida a la CBS.

Durant l'entrevista, el president dels Estats Units va reconèixer que «alguna cosa està passant» o «canviant», però que també «tornarà a canviar». «No considero que sigui un engany, crec que probablement hi hagi una diferència», va admetre, encara que va posar en dubte que es degui a l'acció de la Humanitat. «Vostè no sap si això hagués passat amb o sense l'home», li va etzibar a la periodista quan li va esmentar una de les conseqüències de l'escalfament global: el procés del desglaç que s'està produint a Groenlàndia.

Malgrat que el polèmic magnat va reconèixer que existeix el canvi climàtic, va negar les seves conseqüències, i en concret, que els actuals fenòmens meteorològics siguin més intensos ara que en el passat.

«Diuen que vam tenir huracans molt pitjors que els que hem tingut amb Michael», va assegurar el president nord-americà. Quan la periodista li va preguntar sobre qui afirma això, Trump va respondre: «La gent ho diu», així com va demanar a l'entrevistadora que li porti els científics que sostenen el contrari, els quals «tenen una agenda política molt gran».

Paral·lelament, el president dels Estats Units i la seva dona, Melania, van visitar la zona afectada per Michael a Florida. «Estem fent més del que ningú podria fer», va assegurar, destacant l'aportació que ha fet el Govern federal. Trump també va valorar la feina dels equips d'emergència. «El treball que esteu fent, que tothom ha fet, és increïble», va assenyalar el president, que va repartir aigua entre els damnificats.