Un home de 39 anys i nacionalitat equatoriana s'ha tret la vida després de ferir presumptament a la seva xicota, de 38 anys, i ser sorprès pel seu fill, menor d'edat. Els fets van passar ahir a la nit a la localitat murciana de Molina de Segura.

Fonts properes al cas van explicar que l'home va usar una ampolla trencada per atacar a la dona. Per treure's la vida va utilitzar una arma blanca que es va clavar a l'abdomen.

La dona va ser ingressada a l'hospital Verge de la Arrixaca, en estat greu, on ha estat intervinguda d'urgència per lesions en el coll.

El succés va començar amb una discussió durant la qual, presumptament, l'home es va posar violent fins al punt d'agredir brutalment a la dona. Va agafar una ampolla, la va trencar i la va usar com a arma.

Un fill de tots dos, de 13 anys, va ser el que va presenciar l'agressió a la sala d'estar de l'habitatge, i el pare, en ser sorprès pel menor, va sortir corrent de l'estada cap a la cuina, on va agafar un ganivet i es va autolesionar a l'abdomen.

El menor va ser el que va truar al Centre de Coordinació d'Emergències demanant auxili. Pel que sembla l'altre fill menor del matrimoni estava dormint a la seva habitació i no va ser testimoni dels fets.