Un home es va treure la vida amb un ganivet de cuina després d'agredir violentament la seva dona amb una ampolla i ser vist pels seus dos fills al seu domicili a Molina de Segura, a Múrcia. La dona no havia presentat denúncies prèvies ni existien antecedents per violència de gènere, segons va confirmar l'alcaldessa del municipi, Esther Clavero.

Els fills de tots dos van presenciar l'agressió a la sala de l'habitatge, i el pare, en ser sorprès per ells, va sortir corrent del lloc cap a la cuina, on va agafar un ganivet i es va autolesionar a l'abdomen, morint a l'acte. La dona, de nacionalitat boliviana, i l'individu, d'origen equatorià, tenien la nacionalitat espanyola i dos fills de 6 i 13 anys que estaven presents al domicili familiar en el moment en què es van produir els fets. De fet, el fill gran va ser el que presumptament va donar la veu d'alarma i va avisar al Telèfon Únic d'Emergències 112, des d'on es van activar els serveis de seguretat i sanitaris necessaris. En arribar, els efectius d'emergències van estabilitzar la dona, de 38 anys, que es trobava ferida greu, i la van traslladar a l'Hospital Universitari Virgen de la Arrixaca, on va ser intervinguda d'urgència. Emergències va comprovar al lloc que l'home, de 39 anys, ja havia mort a causa de ferides autoinflingides per arma blanca.

Clavero va assenyalar que la parella portava «moltíssim temps» vivint a Molina de Segura, fet pel qual tenen familiars que s'han fet càrrec de la custòdia dels menors. Va confirmar que, després del succés, les administracions van posar en marxa tot el protocol i els nens van rebre assistència psicològica, que seguiran tenint tot el temps que sigui necessari.