04 de novembre de 2018
04.11.2018
Diari de Girona

El jurat popular declara culpable Nogueira pels crims de Pioz

04.11.2018 | 00:48
El jurat popular declara culpable Nogueira pels crims de Pioz

El jurat popular encarregat de jutjar a l'Audiència Provincial de Guadalajara el quàdruple crim de Pioz a l'agost de 2016 va trobar culpable a Patrick Nogueira de les morts dels seus oncles i dels fills d'aquests, d'1 i 4 anys.

Després de pràcticament dos dies de deliberació, passades les 20.00 hores d'aquest dissabte, els nou membres del jurat popular han considerat a Nogueira culpable d'«haver donat mort» als quatre membres de la família «intencionadament».

La deliberació va començar al matí d'aquest divendres i el jurat va lliurar a la magistrada l'acta del veredicte, encara que aquesta hi va tornar per «falta de motivació» en algunes de les respostes de l'objecte del mateix, de manera que novament els membres del jurat han hagut de tornar a deliberar durant la jornada d'aquest dissabte.

El judici contra Nogueira arrencava el passat dimecres 24 d'octubre, una causa en què el ministeri fiscal sol·licitava una pena de presó permanent revisable pels assassinats dels seus cosins petits i 20 anys de presó per cadascun dels assassinats dels dos adults morts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook