El ministre de Defensa d'Israel, Avigdor Lieberman, va presentar la seva dimissió per les seves públiques discrepàncies amb el primer ministre, Benjamin Netanyahu, pel que fa a la forma de respondre als llançaments de coets des de la franja de Gaza, en concret per la seva «rendició davant el terrorisme».

Lieberman, líder de la formació ultradretana Yisrael Beiteinu, s'havia mostrat contrari a la decisió del Govern de suspendre dimarts els bombardejos sobre el territori costaner arran de l'alto el foc de dos dies anunciat per les milícies palestines.

Després de reunir d'emergència el seu partit, el titular de Defensa finalment va confirmar públicament el que s'esperava. Segons la seva opinió, la política de Netanyahu sobre la franja de Gaza és una «rendició davant el terrorisme». «No hi ha una altra forma de definir-ho», va postil·lar. «Vaig intentar expressar la meva opinió com a membre del gabinet i que es sentissin altres idees, tot i el preu electoral i polític que comporta», va afegir Lieberman.