La Policia Nacional va detenir a Saragossa César Román Virueta, el conegut com a «Rei del Cachopo», en parador desconegut des del passat juliol i buscat per l'assassinat de la seva parella, que va aparèixer esquarterada en una maleta a l'agost. Román estava treballant en un restaurant de Saragossa amb un nom fals i va ser la propietària de l'establiment qui va donar la veu d'alarma en sospitar que podia tractar-se de la mateixa persona.

En identificar-lo per les imatges que han sortit als mitjans de comunicació, va trucar a la Policia Nacional, que hi va acudir i el va poder arrestar. Precisament dijous els especialistes de la Policia confirmaven que el tors de la dona trobat en una maleta el 13 d'agost durant l'incendi d'un edifici a Madrid correspon a Heidi Paz Bulmes, de 25 anys, la seva xicota.

Per altra banda, un home va assassinar a punyalades la seva exparella de 36 anys en un local comercial de Palma on ella es trobava treballant. L'home, d'uns 45 anys, hauria clavat diverses ganivetades a la víctima al pit amb una arma blanca de grans dimensions tipus matxet mentre aquesta es trobava a la línia de caixa de l'establiment.

Després del succés, el sospitós, que és vigilant de seguretat, va fugir, però poc després va ser detingut en una zona propera al lloc dels fets. L'arma del crim va ser recuperada. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació i com a part de les diligències haurà de prendre declaració als testimonis.