Els assassins del periodista saudita Jamal Khashoggi podrien haver tret parts del seu cos desmembrat fora de Turquia, ficades a l'equipatge del seu vol de retorn a l'Aràbia Saudita, segons el ministre de Defensa turc, Hulusi Akar. Khashoggi, resident als Estats Units i columnista del Washington Post, va ser assassinat al consolat de l'Aràbia Saudita a Istanbul el 2 d'octubre, en un acte que va generar la indignació global contra el regne i el seu governant de facto, el príncep hereu Mohamed bin Salman.

«Una probabilitat és que abandonessin el país tres o quatre hores després de cometre l'assassinat. És possible que hagin tret el cadàver desmembrat de Khashoggi dins de l'equipatge sense cap problema a causa de la seva immunitat diplomàtica», va explicar Akar.

Turquia va informar que un grup de 15 individus, inclòs un «equip de neteja» de dos homes, estava involucrat i que el cos del periodista saudita havia estat desmembrat. Els funcionaris turcs també han demanat que s'investigui si el cos es va dissoldre en àcid.

Per altra banda, el president dels EUA, Donald Trump, va afirmar que el seu país tindrà un informe complet en els dos propers dies sobre l'autoria de l'assassinat del periodista saudita. «Tindrem un informe molt complet en els propers dos dies, probablement dilluns o dimarts», va dir Trump als periodistes a Malibu. El president va parlar amb la directora de la CIA, Gina Haspel, després de les informacions que apuntaven que aquesta agència havia conclòs que el príncep hereu saudita, Mohamed bin Salman, havia ordenat l'assassinat de Khashoggi.