La Guàrdia Civil va rescatar els cadàvers de dos migrants a la costa gaditana. El primer d'ells va ser trobat a la tarda de dimarts a la platja del Palmar i corresponia al d'una dona d'origen subsaharià. El segon cos va ser localitzat ahir al matí a diversos quilòmetres del primer, a la platja de Chipiona.

La Guàrdia civil investiga si tots dos migrants viatjaven a bord de la mateixa embarcació o a diferents. Al matí d'ahir es va trobar les restes d'una embarcació inflable a la platja del Palmar, a Vejer de la Frontera, en la qual suposadament viatjaven nou persones i que suposadament es va enfonsar el 20 de novembre, tal com va relatar als agents un jove migrant, d'entre 15 i 18 anys, que va assegurar que viatjava a l'embarcació. Per això, efectius de la Guàrdia Civil rastregen la zona en recerca de més cossos.

Pel que fa al segon cadàver trobat a Chipiona, s'investiga si també anava a la mateixa pastera i va poder ser arrossegat per la forta corrent o, per contra, viatjava en una altra embarcació. De fet, l'activista Helena Maleno, de Caminando Fronteras, va alertar divendres passat del risc que dues pasteres amb 9 i 11 persones naufraguessin.