El Departament local de protecció forestal i lluita contra Incendis de Califòrnia va confirmar que l'incendi de Camp, el més devastador de la història de l'estat, ja està contingut en la seva totalitat. L'incendi, que va començar el passat 8 de novembre, ha causat uns 85 morts i arrasat 62.000 hectàrees al voltant de la ciutat de Paradise, a uns 280 quilòmetres al nord-oest de San Francisco.

Hores abans, el mateix departament havia revisat a la baixa, situant-lo en 249, el nombre de desapareguts després dels devastadors incendis, respecte de la xifra anterior de 475.

Segons l'informe actualitzat, 1.600 bombers segueixen combatent el foc al comtat de Butte. Compten amb l'ajuda de dos helicòpters, 74 cotxes contra incendis i tres tractors. Les autoritats confien que el foc estarà controlat completament el proper 30 de novembre. Els serveis de rescat tindran alguns dies més de clima sec, però a partir de la nit de dimarts s'espera que caiguin fortes pluges als contraforts de la serralada de Sierra Nevada.