02 de desembre de 2018
02.12.2018
Diari de Girona

En Marea paralitza les primàries enmig de la votació

La direcció del partit denuncia una intrusió en el cens per part del Comitè Electoral, controlat pels crítics

01.12.2018 | 23:51
En Marea paralitza les primàries enmig de la votació

La direcció d'En Marea, de la mà del seu representant legal davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, Gonzalo Rodríguez, va paralitzar les votacions de les primàries al Consello des Marees per una presumpta «intrusió» en el cens del partit comesa, suposadament, per part del Comitè Electoral, controlat pel sector crític.

Les votacions van quedar congelades al voltant de les onze del matí, després que el sistema de votació romangués operatiu des de les nou. Gonzalo Rodríguez va explicar que la sol·licitud de paralització de les votacions es va produir a instàncies de la resolució emesa pel Comitè de Garanties.

A més, Rodríguez va explicar que la direcció del partit, que dona suport a la candidatura Entre Totes, que encapçala Lluís Villares, estudia recórrer als tribunals per la «intrusió no autoritzada» de membres del comitè electoral al cens. La candidatura del sector crític d'En Marea va negarque exerceixi control sobre el Comitè Electoral i va reclamar que seguís endavant el procés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit