Els vuitens van ser els premis més ràpids del llarg sorteig d'ahir. Dos dels cinquens premis van ser els més matiners a sortir. La majoria van ser molt repartits, encara que dos van caure íntegrament en localitats concretes: Villaviciosa de Odón (Madrid) i El Campello (Alicante). D'aquests cinquens premis, cinc dels vuit van repartir la sort en poblacions catalanes.

El número 47862 va ser el primer dels grans premis cantats, a les 09.20 hores en el segon filferro de la primera taula, tot just dos minuts després de començar el sorteig. Vuit minuts més tard va sortir el segon dels cinquens premis, el número 07568. Ja a la segona taula van sortir el 68402 i el 29031 en un lapse de tot just tres minuts, entre les 09.58 i les 10.01. A poc a poc van anar apareixent els restants.

El 29031 es va vendre parcialment a Tarragona (16 sèries) i a Sabadell (4 sèries). La llibreria Esther de Segur de Calafell va repartir més de 800.000 euros d'aquest número perquè la llibretera va comprar 138 dècims a l'administració de loteria «La Fortuna», al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. A més, també es van vendre dos dècims d'aquest cinquè premi a l'administració 2 de Cerdanyola del Vallès i a la de Riudecols. Finalment, un dècim d'aquest cinquè premi va caure a Gelida, la Llagosta, Mataró, Viladecans, les Borges del Camp, Begur i Reus. Trenta sèries del 02308, un altre cinquè, es van vendre a Sort. A més, a Pineda de Mar, es van repartir 17 sèries i set dècims. L'administració 2 d'Esplugues va repartir dos dècims. També es van vendre tres bitllets en tres punts diferents de Barcelona, dos en dues administracions de l'Hospitalet de Llobregat, i un dècim a Parets del Vallès, Rubí, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa.

El repartiment per gran part de la geografia espanyola de dècims d'algun dels cinquens premis va provocar alegria en molts racons. A Saragossa, el propietari del restaurant Tasca Santa Marta assegurava estar «més feliç que un gínjol» després de saber que havia venut entre sis i vuit sèries del número 18596. Mentrestant, el 29031 va deixar 60.000 euros a Alcázar (Ciudad Real). Allà el responsable de l'administració va explicar que s'havia venut una sèrie aquest mes de desembre, perquè van haver de demanar més loteria en anar esgotant els números que tenien inicialment; «Per això està tant repartit, perquè s'ha emportat sèries per tots costats».