Un ciberatac va causar importants alteracions i interrupcions en la impressió i distribució de diversos diaris nord-americans com Los Angeles Times, entre d'altres, inclosos aquells propietat del conglomerat de mitjans Tribune Publishing, com Chicago Tribune. La causa hauria estat un ciberatac procedent de fora dels Estats Units, segons va informar un dels mitjans afectats citant fonts internes.

L'atac va provocar diversos retards en la distribució de l'edició de dissabte de diversos diaris, que comparteixen el lloc de producció als afores de la ciutat de Los Angeles. Segons l'empresa, van detectar per primera vegada una intrusió en els seus serveis a última hora de divendres.

Les edicions de la costa oest del Wall Street Journal i del New York Times també es van veure afectades perquè comparteixen la plataforma de producció amb la resta de diaris.

La portaveu de Tribune Publishing, Marisa Kollias, va assegurar que «no hi ha proves que la informació de la targeta de crèdit dels nostres clients o les seves dades personals hagin estat posades en perill».

Un portaveu del Departament de Seguretat Nacional va assegurar que estan investigant els fets. «Tenim constància de les informacions sobre un possible ciberatac que ha afectat diversos mitjans de comunicació, i estem treballant amb el Govern per investigar el que ha passat», va afirmar la portaveu del Departament, Katie Waldman.