07 de gener de 2019
07.01.2019
Diari de Girona

Brutal pallissa a una dona de 97 anys al centre de Múrcia

La Policia ha detingut la seva cuidadora, una espanyola de 41 anys, com a presumpta agressora i ara busquen la seva parella

07.01.2019 | 17:35
Brutal pallissa a una dona de 97 anys al centre de Múrcia

Va passar ahir al carrer Poeta Sánchez Madrigal, en ple centre de Múrcia. Una dona de 97 anys d'edat va patir una brutal agressió presumptament a mans dela seva cuidadora, una espanyola de 41 anys d'edat, i la seva parella, de la qual no han transcendit més dades.

Després de l'avís, la Policia Local es va presentar a l'habitatge, situada en un tercer pis de l'esmentat carrer, on van trobar la dona gran en un deplorable estat i a la seva agressora, que respon a les inicials de M. P. M, ambdues cobertes de sang.

Segons fonts pròximes al cas, els agents de la Policia Local també van trobar una quantitat indeterminada d'estupefaents «escampats» per l'habitatge. També hi havia sang per diverses zones d'aquesta.

Sense robatori

Tot i que encara és aviat per descartar cap hipòtesi de la investigació totalment, de moment no es contempla el robatori com la motivació de l'agressió, ja que en una primera inspecció ocular no hi havia signes que així ho indiquessin, com calaixos o roba revolta.

La presumpta agressora va ser detinguda ahir en l'acte i se li va prendre declaració a la comissaria de la Policia Nacional, però la seva parella, de la qual de moment no han transcendit més dades i que se sospita que també va participar en l'agressió, segueix en recerca i captura.

L'anciana per la seva part va ser traslladada a l'hospital Morales Meseguer amb ferides de diversa consideració i pronòstic reservat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook