L'aeroport londinenc de Heathrow, el de més trànsit del Regne Unit, va suspendre breument les seves operacions per la suposada presència de drons a la zona. «Seguim treballant amb la Policia Metropolitana sobre les informacions relatives a drons a Heathrow. Treballem amb Control de Trànsit Aeri i la Policia Metropolitana i hem reiniciat els enlairaments després d'una breu suspensió», va explicar l'aeroport a través d'un comunicat.

«Continuarem vigilant la situació i demanem disculpes a qualsevol que s'hagi vist afectat», va afegir l'aeroport a través del seu compte oficial a la xarxa social Twitter.

Aproximadament una hora abans, les autoritats de l'aeroport van explicar que estaven «responent a l'albirament d'un dron» i van afegir que treballaven «de prop» amb la Policia Metropolitana per evitar qualsevol amenaça a la seguretat de les operacions.

«Com a mesura de precaució, hem aturat les sortides mentre investiguem. Ens disculpem davant els passatgers per qualsevol inconvenient que això pugui causar», van assenyalar.

Per la seva banda, la Policia Metropolitana va confirmar que va rebre informacions sobre la presumpta presència de drons als voltants de l'aeroport al voltant de les cinc de la tarda hora local. El ministre de Transports britànic, Chris Grayling, va assenyalar que el Govern va estar en contacte amb l'aeroport i va revelar que l'«Exèrcit està preparat per desplegar-se ràpidament».