El marit de Romina Celeste Núñez Rodríguez ha confessat a la Guàrdia Civil que se la va trobar morta i que, espantat perquè havia consumit drogues, la va llançar al mar, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació. Per aquest motiu, especialistes de l'Institut Armat activaran des d'aquesta tarda una recerca al mar per intentar localitzar el cos de la dona.

Es preveu que l'home passi a disposició judicial dimecres que ve, 16 de gener, davant el Jutjat d'Instrucció Número 1 d'Arrecife, amb competències en casos de violència sobre la dona. Les actuacions han estat declarades secretes.

El marit de Romina va ser detingut aquest diumenge després de trobar la Guàrdia Civil indicis raonablement suficients per pressuposar la seva relació amb la desaparició de la jove, paraguaiana de 25 anys que va ser vista per última vegada el Cap d'Any de 2018. L'ara principal sospitós va denunciar la seva desaparició 1 setmana després.

El cas s'investiga com un homicidi, tot i que les fonts consultades apunten que es preveu el seu pas a un jutjat amb competències en matèria de violència sobre la dona perquè s'espera demostrar la seva implicació en els fets o la seva confessió total sobre l'autoria d'aquests.

Especialistes de la Guàrdia Civil tenen previst inspeccionar a fons aquest dimarts l'habitatge en què residia la parella a Costa Teguise, al nord d'Arrecife.