15 de gener de 2019
15.01.2019
Diari de Girona

Aquest és l'equip especial que viatja al rescat del nen de Màlaga

Un avió de l'exèrcit trasllada d'urgència a una brigada asturiana de vuit homes pertanyents a la brigada de Salvament Miner d'Hunosa

15.01.2019 | 14:39
Aquest és l'equip especial que viatja al rescat del nen de Màlaga

Els serveis d'Emergència que estan participant en l'agònic rescat de Julen, el nen de dos anys que va caure a l'interior d'un estret pou a Totalán, han precisat la urgent assistència d'un equip procedent d'Astúries pertanyent a la brigada de Salvament Miner d' Hunosa, especialista en moure's en situacions delicades, en túnels i reduïts espais.

La urgència de la situació ha portat al fet que el Ministeri de Defensa sol·licités aquest matí al president d'Hunosa, Gregorio Rabanal, l'assistència d'un equip de la brigada de Salvament Miner. L'Exèrcit de l'Aire va noliejar així aquest matí un C295 de l'Ala 35, amb base a Getafe, per recollir els rescatadors asturians, que han posat rumb a Màlaga.

En total, es traslladen a Màlaga vuit persones, entre enginyers i brigadistes. Encara no tenen una missió concreta, atès que es posaran a les ordres de qui coordinen l'angoixant rescat que manté en suspens a Espanya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook