Una ciutadana espanyola de 25 anys va morir la nit d'ahir, dilluns, a Viena després de ser apunyalada suposadament pel seu propi germà, han confirmat avui a Efe fonts policials.

El presumpte agressor, de 21 anys, va atacar a la seva germana amb un ganivet de cuina a l'Estació Central de Viena a la nit de dilluns a dimarts.

Els agents que van acudir al lloc de l'agressió i el personal d'emergències van intentar reanimar la víctima, que va morir a la mateixa estació.

L'agressor va ser retingut pel personal de seguretat de l'empresa estatal de ferrocarrils fins a l'arribada dels agents que el van arrestar.

Una germana adoptiva del presumpte agressor, que va ser testimoni de l'atac, va declarar a la policia que havia vingut a Viena amb la víctima per parlar amb el seu germà.

La policia ha informat que l'agressor va confessar l'autoria del crim en el primer interrogatori a què ha estat sotmès.

Segons el diari sensacionalista Kronen Zeitung, l'agressor portava un temps vivint a la ciutat, on havia treballat com a cuiner abans de quedar aturat i començar a dedicar-se al tràfic de droga.

Segons aquest mitjà, que no especifica les seves fonts, la seva família no havia tingut notícies d'ell des de fa temps, el que va portar a les seves germanes a desplaçar-se a Viena en la seva recerca.