La Guàrdia Civil creu que l'home trobat mort ahir amb la seva parella en el seu habitatge de Llucmajor va asfixiar la dona i després es va penjar. Els agents van trobar una carta de comiat, escrita en alemany i encara pendent de traducció, en la qual ell confessaria l'assassinat. El cadàver d'ella, estirat en un llit, no presentava signes evidents de violència, però els investigadors sospiten que va morir per sufocació. L'autòpsia que es practicarà avui permetrà confirmar aquesta hipòtesi.

Els cadàvers d'Udo V.S., de 55 anys, i Stefani Petra R.S., de 59, van ser trobats ahir a la nit al seu domicili del carrer Xiprer, a la urbanització Les Palmeres, a Llucmajor. Coneguts de la parella van alertar amb la Policia Local després d'intentar contactar amb ells sense èxit durant diversos dies. La patrulla que va acudir al lloc va entrar al xalet i va trobar els cossos en avançat estat de descomposició. Ella estava estirada en un llit del dormitori i ell, penjat en un passadís.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Llucmajor va assumir la investigació del cas. Un metge forense es va desplaçar també al domicili per examinar els cossos. Els investigadors no van trobar signes evidents de violència en el cadàver de la dona. Alguns indicis, però, apuntaven que va morir asfixiada. Durant la inspecció ocular de l'habitatge es va trobar una carta escrita en alemany. En ella, l'home confessaria que havia matat la seva parella abans de suïcidar-se.

Els agents estan a l'espera dels resultats de l'autòpsia de la dona per confirmar aquesta teoria. A més, estan a l'espera de prendre declaració a l'entorn de la parella per intentar aclarir les circumstàncies en què es va produir el crim, que seria el primer de violència masclista a Mallorca el 2019.