La Policia Nacional està buscant dos menors per suposadament agredir sexualment una nena de 12 anys amb la qual havien quedat en un parc del districte madrileny del Puente de Vallecas. Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de vuit de la tarda de dilluns al Parque de la Viña. En aquell moment la policia va rebre una trucada d'un taxista alertant que hi havia dos joves forçant sexualment una menor darrere d'uns matolls.

Quan van arribar els agents, els joves van sortir corrents, de manera que van auxiliar la víctima, una menor de 12 anys, que es trobava sola i molt alterada. La policia sospita que els joves havien quedat en aquest punt i podien ser coneguts de la víctima. Es tracta de dos adolescents d'entre 15 i 17 anys.

Posteriorment, també va declarar davant la Policia Nacional un altre testimoni que passejava el seu gos i que també va veure com els nois intimidaven la nena mentre la víctima demanava auxili al parc. Segons els testimonis, un dels dos presumptes agressors anava vestit amb una dessuadora amb caputxa.