La dona d'uns 25 anys veïna de Villanueva de la Torre (Guadalajara) trobada morta aquest dimecres amb ferides d'arma blanca en un paratge de Meco (Madrid) residia en una urbanització del municipi des del mes d'octubre de l'any passat, amb una amiga, però estava empadronada a la localitat d'Alovera.

Així ho ha confirmat a Europa Press l'alcaldessa de Villanueva, Vanessa Sánchez, que ha assenyalat que el cos de la dona, que havia sortit a passejar amb els seus gossos, el van trobar uns joves, que van ser els que van avisar la Policia i la Guàrdia Civil.

Sánchez ha explicat que l'amiga amb la que vivia es troba "en commoció total" i que tota la investigació està en mans de la Guàrdia Civil, confiant que els seus treballs "llancin una mica de llum" sobre els fets.

Fonts d'investigació han confirmat a Europa Press que l'aixecament del cadàver s'ha produït cap a les 5.00 hores d'aquest dijous.

Sobre les 20.53 hores d'aquest dimecres es va rebre l'avís de la troballa del cos d'una dona jove al final del carrer Monte Encinas de Villanueva de la Torre, segons han explicat fonts del 112.

No obstant això, Guàrdia Civil va determinar posteriorment que el cos es trobava ja en el terme municipal de Meco, de manera que les investigacions aniran a càrrec de la policia judicial de Tres Cantos.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Local, així com una UVI, el metge va certificar la mort de la dona.

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que la jove, de nacionalitat espanyola, no està relacionada amb denúncies de violència de gènere.