Una dona d'uns 25 anys veïna de Villanueva de la Torre (Guadalajara) va ser trobada morta dimecres amb ferides d'arma blanca en un paratge de la localitat madrilenya de Meco amb una desena de punyalades. La víctima residia en una urbanització del municipi des del mes d'octubre de l'any passat amb una amiga, però estava empadronada a la localitat d'Alovera.

L'alcaldessa de Villanueva, Vanessa Sánchez, va assenyalar que el cos de la dona, que havia sortit a passejar amb els seus gossos, el van trobar uns joves, que van ser qui van avisar la Policia i la Guàrdia Civil. Sánchez va explicar que l'amiga amb la qual vivia es troba «en commoció total» i que tota la investigació està en mans de la Guàrdia Civil, i va confiar que la seva feina esclareixi els fets ocorreguts.

L'aixecament del cadàver es va produir cap a les cinc de la matinada d'ahir. Després el cadàver va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Madrid, on li practicaran l'autòpsia. El cas el porta policialment el Grup d'Homicidis de la Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid.