27 de gener de 2019
27.01.2019
Diari de Girona

Els Armilles Grogues tornen a sortir al carrer amb quatre marxes per París

27.01.2019 | 00:01
Els Armilles Grogues tornen a sortir al carrer amb quatre marxes per París

Els Armilles Grogues van tornar a sortir ahir als carrers en l'onzè dissabte de mobilitzacions amb quatre marxes pel centre de la capital francesa que demostren un elevat nivell de compromís dels seus activistes i simpatitzants tot just uns dies després de l'anunci que es presentaran a les eleccions europees de maig.

La primera concentració va començar a les deu del matí i va sortir de la plaça de Charles de Gaulle-Étoile i va finalitzar a les cinc de la tarda a la plaça de la Bastilla. La segona manifestació va començar a l'esplanada municipal de Ville d'Ivry a dos quarts d'una i va culminar també a la Bastilla.

La tercera marxa va ser una expressió de solidaritat amb els Armilles Grogues des dels territoris d'ultramar que va sortir del Ministeri d'Ultramar a la una del migdia. Una quarta marxa va començar a la una al Cours de Vincennes i va acabar a la plaça de la Bastilla.

A més, ahir també hi va haver convocades dues concentracions a la plaça de la Repúblicaper retre homenatge a totes les víctimes des de l'inici de les mobilitzacions i una altra, va ser l'anomenada «nit groga» amb Eric Drouet, un dels iniciadors del moviment i que recorda a la «nuit Debout» o «Nit a Peu» de la primavera de 2016 contra la reforma laboral.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook