Almenys una persona va morir i sis van resultar ferides després de ser tirotejades i atacades amb arma blanca a la localitat francesa de Bastia, situada a l'illa de Còrsega. Segons el diari local Corse Matin, entre els ferits n'hi ha dos en estat crític, fet pel qual no es descarta que augmenti el balanç de víctimes mortals. Entre els ferits hi ha també un policia.

El sospitós, d'uns 60 anys i amb antecedents per delictes comuns, es va atrinxerar posteriorment al seu habitatge. Fonts policials citades per Le Figaro van assenyalar que de moment es descarta el mòbil terrorista.

Fins al lloc, el sector de Lupino, es van desplaçar efectius de la Brigada de Recerca i Intervenció (BRI), així com diverses dotacions de bombers. Les autoritats van acordonar i tancar la zona i a l'hora de tancar aquesta edició l'home continuava atrinxerat. En aquest sentit, la Policia va assenyalar a través del seu compte oficial de Twitter que el centre cultural d'Alb'Oru va ser evacuat, alhora que va demanar a la població que evités la zona.