Almenys set persones van morir -quatre d'elles nens- i més de 30 van resultar ferides després de bolcar un autobús que transportava un grup de nens a la regió de Kaluga, situada la part europea de Rússia, van informar fonts oficials. «Com a conseqüència de l'accident van morir set persones, entre elles quatre nens», segons un comunicat del Ministeri de Sanitat rus.

Segons les últimes dades, el succés va tenir lloc quan el conductor del vehicle que feia la ruta Yártsevo-Kaluga va perdre el control de l'autobús i aquest va bolcar a continuació.

L'alcalde de la localitat de Yártsevo, Vladímir Makarov, va informar que l'autobús transportava els membres d'un conjunt de ball infantil que es disposaven a participar en un concurs de ball a Kaluga. Els menors anaven acompanyats per les seves mares, va afegir.

Segons fonts d'emergències, el nombre dels passatgers hospitalitzats després del sinistre puja a 32 persones, tres de les quals són nens. En total a l'autobús hi havia 45 passatgers.

Les autoritats han incoat una causa penal per violació de les normes de trànsit i han ordenat l'arrest del conductor del vehicle, que va patir ferides lleus a l'accident.