La tertuliana Paloma Zorrilla ha confirmat que abandona Vox després d'haver estat expedientada per les pràctiques abortives que realitza el seu marit, José Miguel Gurrea, en una clínica que el mateix dirigeix. Zorrilla, un dels rostres més coneguts de la formació de Santiago Abascal a Navarra, abandona el partit, segons informa Notícies de Navarra, tan sols dues setmanes després d'haver-se donat d'alta en el partit.

"No em puc creure que m'expedientin pel meu marit, ja que cada persona és un subjecte independent", ha expressat la que va ser magistrada al programa 'De buena ley', en què se simulava un judici real. La sanció respon al fet que el seu marit fos propietari d'una clínica de planificació familiar a Ansoáin, una pràctica que xoca habitualment amb el pensament dels grups ultrareligiosos.

Habitual en tertúlies en diferents cadenes de televisió i advocada de professió, Zorrilla explica que es troba "profundament decebuda i enganyada" amb Vox, una agrupació que considerava "aconfessional". El seu marit i ella van decidir afiliar-se al partit ultradretà malgrat els seus dubtes per la posició del partit en qüestions com ara "la foralitat". En conèixer que va ser expedientada, Zorrilla va parlar amb Javier Horno, president de la gestora del partit a Navarra, que va confirmar la informació.