La Policia Nacional ha trobat el cos esquarterat d'una dona dins d'un frigorífic en un habitatge a Alcalá de Henares i ha detingut un home de 42 anys, parella sentimental d'una noia que estava desapareguda des del 2017, ha informat a Europa Press un portaveu de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

La investigació va començar quan una dona va denunciar el passat 30 de desembre del 2018 la desaparició de la seva filla, espanyola de 22 anys, de la qual no en sabia res des del setembre del 2017. La Policia d'Alcalá de Henares va començar a investigar el cas preguntant a l'entorn de la desapareguda, familiars i amics.

Aquest dijous els agents van entrar i escorcollar l'habitatge on la noia havia viscut amb la seva parella sentimental, situat al carrer Camino de Santiago, i han trobat dins la cambra frigorífica el cos d'una dona esquarterat. Tot apunta que es tracta del cadàver de la noia desapareguda, però han de confirmar-ho amb l'autòpsia.

Posteriorment, cap a les 4.30 hores d'aquest divendres, la Policia Nacional ha detingut qui va ser la seva parella sentimental, un home de 42 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte implicat en els fets. No compta amb antecedents i havia estat vivint amb la jove fins la seva desaparició.