14 de febrer de 2019
14.02.2019
Diari de Girona

Sánchez compareix divendres per convocar eleccions

El president espanyol posarà data a la cita electoral després de comunicar-la al seu govern en un Consell de Ministres extraordinari

14.02.2019 | 20:13
Sánchez compareix divendres per convocar eleccions

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha convocat per aquest divendres a les 09.00h un Consell de Ministres extraordinari on segons han apuntat membres del seu executiu anunciarà la convocatòria d'eleccions anticipades.

El president espanyol compareixerà una hora després, a les 10, a la sala de premsa de La Moncloa per fer pública la decisió i posar data a la cita a les urnes. Sobre la taula quatre opcions que surten a les travesses filtrades pel propi govern espanyol.

La més probable el 28 d'abril, després de Setmana Santa i abans de les municipals i autonòmiques del més de maig. També el 14 d'abril i fins i tot el dijous 11 d'abril, que seria el fruit d'una publicació del decret de dissolució de les Corts aquest mateix dissabte al Butlletí Oficial de l'Estat. L'executiu ha desvenut en les últimes hores l'opció d'un 'superdiumenge' el 26 de maig, coincidint amb les autonòmiques, europees i locals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook