La policia turca sospita que el cos del periodista saudita Jamal Khashoggi, assassinat el 2 d'octubre al consolat del seu país a Istanbul, va ser cremat en un forn situat al jardí de la legació, segons un informe policial. S'ha descobert un forn subterrani, amb capacitat d'arribar a mil graus de temperatura, suficient per eliminar tot rastre d'ADN. Les investigacions han revelat que el cos de Khashoggi va ser esquarterat a les dependències del consolat, però fins ara no han aparegut les restes del periodista dissident.

S'ha especulat amb l'opció que les restes fossin portades a l'exterior o dissoltes en àcid, però el descobriment del forn obliga a contemplar la possibilitat que Khashoggi fos cremat. L'informe policial destaca que després de l'assassinat, l'equip executor va encarregar a un famós restaurant 32 porcions de carn crua, una comanda típica si es prepara un dinar en aquest tipus de forns tradicionals, anomenats «tandir».

El text també assenyala que les dependències del consolat es van netejar amb productes químics per fer desaparèixer possibles proves. Esmenta, a més, uns comentaris del vigilant de la legació respecte la xicota de Khashoggi, Hatice Cengiz, que esperava el seu promès a la porta de l'edifici i avalua si també s'havia previst matar-la d'una forma semblant.