18 de febrer de 2019
18.02.2019
Diari de Girona

Una dona rep ferides a la cara en ser atacada per un gos

La Policia sospita que la víctima podria ser-ne la propietària i que els fets haurien passat a casa seva

17.02.2019 | 23:56
Una dona rep ferides a la cara en ser atacada per un gos

Una dona de 49 anys va patir ferides a la cara després de ser atacada per un gos a Puertollano (Ciudad Real). Els fets es van produir cap a dos quarts de deu de la nit de dissabte i, a conseqüència de les ferides, l'afectada va haver de ser traslladada a l'hospital Santa Bárbara de la mateixa localitat. Al lloc dels fets s'hi van presentar una ambulància de suport vital bàsic i efectius de la Policia Local. Ahir al matí, la dona ja va rebre l'alta.

Fonts policials van assenyalar que la primera línia d'investigació sobre aquest atac apunta que l'animal, que és de grans dimensions i amb característiques que indiquen que podria estar barrejat amb una raça potencialment perillosa, és propietat de la víctima. A més, les mateixes fonts policials sospiten que el gos podria haver-la atacat a casa seva, tot i la declaració inicial de la víctima en què afirmava que l'animal es tractava d'un «gos de carrer».

En tot cas, la Policia Local segueix investigant les circumstàncies en què es va produir el succés sense descartar cap hipòtesi, i més tenint en compte les suposades contradiccions de la dona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook