Un home de 30 anys es va treure la vida ahir després d'haver matat presumptament el seu pare i el seu oncle al municipi madrileny de Colmenarejo. La Guàrdia Civil ha començat a investigar els fets, i els agents van explicar que l'home que es va acabar traient la vida seria l'autor de les morts dels seus familiars.

Segons va avançar el diari El Mundo, l'home es va llançar des d'una planta 22 d'un edifici de la plaça de Castilla d'aquest municipi madrileny. Els assassinats s'haurien produït en una urbanització situada als afores la localitat de Colmenarejo.

Els agents de la Policia Nacional van trobar diversa documentació de l'home a la motxilla en la qual es detallava que el seu habitatge es trobava al municipi de Colmenarejo. Seguidament, la Guàrdia Civil es va traslladar fins a la casa del jove per notificar als seus familiars la seva mort. Allà hi van trobar els dos cadàvers i van poder relacionar el suïcidi amb els assassinats. La investigació està a l'espera dels resultats de les autòpsies, que molt probablement es coneixeran durant els primers dies d'aquesta setmana.