La dada de migració neta de ciutadans de la UE al Regne Unit ha caigut al seu nivell més baix des de l'any 2009, segons les dades difoses per l'Oficina Nacional d'Estadístiques, que demostren els efectes que està tenint el Brexit per al moviment de ciutadans. En concret, la diferència entre els que van abandonar Regne Unit rumb a algun país de la UE i els qui van fer la ruta inversa va oferir en els dotze mesos previs a setembre de 2018 un saldo positiu de 57.000 persones.

Per altra banda, la sortida del Regne Unit de la Unió Europea pot afectar la situació dels 50.000 alumnes i 5.000 professors dels 77 col·legis britànics a Espanya, va advertir l'Associació de Col·legis Britànics a Espanya, que es va reunir amb el Ministeri d'Educació i Formació Professional per analitzar l'impacte del Brexit en aquests centres.

Per part seva, la primera ministra del Regne Unit, Theresa May, va assegurar que l'«objectiu absolut» del seu Govern segueix sent que el país surti de la UE el 29 de març, en resposta a la dimissió d'un viceministre, que va criticar la possibilitat de l'ajornament plantejada aquesta setmana per la primera ministra.

El diputat George Eustice, viceministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, va expressar en un comunicat el seu malestar pel recent anunci de May, que va proposar davant els diputats un ajornament del Brexit si el Tractat de Retirada patia una nova derrota i no hi havia una majoria a favor d'un divorci sense acord.