El Ple del Congrés va convalidar, amb el suport de tots els grups excepte Ciutadans, el dictamen de conclusions aprovat per la comissió d'investigació de la crisi financera, el rescat bancari i la fallida de les caixes d'estalvi. En la seva última votació abans de la dissolució de les Corts Generals provocada per la convocatòria anticipada d'eleccions generals, el Congrés va aprovar aquest dictamen amb el suport de tota la Cambra, excepte Ciutadans, que hi va votar en contra.

El dictamen va ser aprovat pel ple en els mateixos termes en què va sortir de la comissió, ja que cap dels vots particulars presentats per PP, PSOE, Units Podem, Cs, ERC i PNB va aconseguir prou suport. Sí que es van eliminar dues propostes de resolució, introduïdes a petició del PP, que demanaven la integració de l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC) a la CNMV.

En el seu informe, el Congrés reprova la gestió realitzada pel Banc d'Espanya i la resta d'organismes de supervisió, ja que considera que «no van fer front a les seves obligacions».