El líder de Cs, Albert Rivera, va admetre que estan mantenint converses amb l'expresident de les Balears José Ramón Bauzá, que va deixar el PP fa un mes. Va assegurar que en els propers dies hi haurà més informació i es veurà si aquestes converses «acaben arribant a bon port» i acaba formant part de l'equip de Ciutadans o s'integra en alguna candidatura per a les cites electorals d'abril i maig.

Rivera es va referir a l'estratègia del partit d'incorporar independents per conformar «un gran centre polític» en una roda de premsa al Congrés. Sobre la polèmica generada pel suport de l'aparell a la candidatura de l'exdirigent popular de Castella i Lleó Silvia Clemente davant de la del diputat Francisco Igea, Rivera va assegurar que «beneït problema haver de decidir democràticament i haver de fer-ho entre tant gent bona!».

En aquest sentit, Ciutadans de Balears es van afanyar a assegurar que no volen Bauzá a les llistes electorals de l'autonomia. Xavier Pericay, líder de Ciutadans a les illes, es va mostrar contundent: «Ho he dit diverses vegades, per a nosaltres a Balears Bauzá és el passat, no participarà a cap de les nostres llistes. Tampoc s'ha afiliat al partit, participarà com a assessor de Madrid. L'arribada de Bauzá no ens afectarà a les illes, tot i que va ser president del Govern».

Tot apunta que la intenció de l'expresident del Govern balear és formar part de la candidatura a les eleccions europees de Ciutadans, que en tot cas es decideix des de Madrid.