Dos terços dels israelians creuen que el primer ministre, Benjamí Netanyahu, hauria de dimitir si ho imputen per corrupció, segons una enquesta realitzada un dia després que el fiscal general d'Israel, Avichai Mendelblit, anunciés la seva intenció d'inculpar-lo. Segons una enquesta publicada per l'emissora pública Kan ha assenyalat que el 36 per cent dels israelians creuen que Netanyahu hauria de dimitir ara. Un altre 32 per cent pensa que hauria de renunciar al seu càrrec si realment és acusat després que se celebri una audiència judicial.

El 23 per cent dels enquestats va assenyalar que Netanyahu podria continuar sent primer ministre fins i tot després d'estar acusat formalment perquè la llei ho permet, i el 8 per cent no es va pronunciar.

Els socis de la coalició del Govern que lidera el primer ministre d'Israel van declarar el seu suport pràcticament unànime al mandatari davant la seva pròxima imputació per frau i suborn, entre altres càrrecs. «Com hem dit des del principi, existeix una cosa anomenada presumpció d'innocència», va declarar el partit Nova Dreta de la ministra de Justícia, Ayelet Shaked.

Netanyahu també va rebre el suport de ultraortodoxos com el Shas i Torà Unida, així com del seu exministre de Defensa i líder de l'ultradretà Yisrael Beitenu, Avigdor Liberman.