Primer es va pensar en un segrest però a mesura que es desembolicava la troca els policies nacionals es van adonar que la història de la dona que va ser localitzada lligada de mans a l'interior d'un cotxe a la platja de les Teresitas, a Tererife, distanciava molt d'un segrest. Es tractava ni més ni menys que de la simulació d'una escena de la pel·lícula «50 Ombres de Grey» i que a la protagonista de la història se li va escapar de les mans.

Va ser ella mateixa la que va explicar què havia passat als policies que la van alliberar: "Pretenia recrear una escena de 50 Ombres de Grey però se me'n va anar de les mans. No tinc parella i estic sola".

Els fets van passar cap a les 10:53 hores d'aquest dilluns, quan la Policia Naciona1 va enviar una patrulla perquè es dirigís a l'aparcament de terra a la platja de les Teresitas, ja que a l'interior d'un automòbil Citroën 3, hi havia una dona lligada de mans.

En aproximar-se al vehicle, els funcionaris van observar una dona al lloc del conductor, amb els canells lligats amb brides de plàstic al volant, amb els palmells cap al cos i amb importants lesions als dos canells i les mans, ja que els presentava amb morats i inflamades. Per si això fos poc tenia dues brides de plàstic i un tros de cinta d'embalar lligat fortament al coll que li provocaven un estrangulament per la qual cosa no podia parlar. A més, tenia serioses dificultats per respirar, amb llàgrimes als ulls.

Els agents de la Policia Nacional van haver de fer servir una navalla per poder tallar les brides que li impedien respirar. L'altre agent va sol·licitar urgentment la presència d'una ambulància perquè atengués la víctima i la s'evacués a un centre hospitalari.

El testimoni que va alertar el 091 va relatar que va escoltar sonar una botzina durant força temps i en apropar-se i observar com la dona donava cops al volant amb el seu cap ja que estava lligada de mans, es va espantar i va trucar als serveis d'emergència.

Un altre testimoni que estava acampat a la platja va narrar que en sentir de manera insistent sonar el clàxon va sortir de la tenda de campanya, tant així com dues hores i va ser quan es va adonar que una altra persona tractava d'ajudar-la. Els policies van aconseguir alliberar-la dels lligams, mentre ella narrava que només tractava de veure què se sentia amb una escena dramàtica i eròtica de la famosa pel·lícula basada en la novel·la 'best seller' del mateix nom, publicada el 2011 per l'autora britànica E.L. James, que descriu la relació eròtica entre una noia verge recentment graduada de la Universitat i un jove magnat.

Una ambulància va traslladar la jove fins a l'Hospital Nostra Senyora de la Candelaria causa de l'ús inadequat que va fer de les brides. La dona presentava una vestimenta esportiva adequada.