Michael Cohen, antic advocat del president dels Estats Units, Donald Trump, va demandar Trump Organization acusant-la d'impagaments per costos legals que va avançar durant la seva feina en el seu nom. En una demanda presentada davant un tribunal de Manhattan, Cohen -que va treballar durant més d'una dècada per a la companyia- va denunciar que Trump Organization va violar un acord de compensació per la seva feina.

«Aquests assumptes inclouen múltiples vistes al Congrés, la investigació del fiscal especial Robert Mueller i altres», sosté la demanda. Cohen va testificar la setmana passada davant la comissió de Supervisió de la Cambra de Representants i va reconèixer que havia mentit en el passat, lamentant haver ajudat a encobrir els «actes il·lícits» del mandatari.

«Lamento tota l'ajuda i suport que li vaig donar en el seu moment», va explicar. «Em fa vergonya la meva debilitat i equivocada lleialtat, les coses que vaig fer per Trump en un esforç per protegir-lo i promocionar-lo», va assegurar. «És un racista, un estafador i un mentider», va apuntar.