08 de març de 2019
08.03.2019
Diari de Girona

L'exadvocat de Trump el demanda per impagament

El lletrat assegura que el president dels Estats Units ha violat un acord de compensació per la seva feina

08.03.2019 | 00:38
L'exadvocat de Trump el demanda per impagament

Michael Cohen, antic advocat del president dels Estats Units, Donald Trump, va demandar Trump Organization acusant-la d'impagaments per costos legals que va avançar durant la seva feina en el seu nom. En una demanda presentada davant un tribunal de Manhattan, Cohen -que va treballar durant més d'una dècada per a la companyia- va denunciar que Trump Organization va violar un acord de compensació per la seva feina.

«Aquests assumptes inclouen múltiples vistes al Congrés, la investigació del fiscal especial Robert Mueller i altres», sosté la demanda. Cohen va testificar la setmana passada davant la comissió de Supervisió de la Cambra de Representants i va reconèixer que havia mentit en el passat, lamentant haver ajudat a encobrir els «actes il·lícits» del mandatari.

«Lamento tota l'ajuda i suport que li vaig donar en el seu moment», va explicar. «Em fa vergonya la meva debilitat i equivocada lleialtat, les coses que vaig fer per Trump en un esforç per protegir-lo i promocionar-lo», va assegurar. «És un racista, un estafador i un mentider», va apuntar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit