El president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, va advertir que «és decisiu evitar que el Regne Unit surti de la Unió Europea d'una manera desordenada», sense un acord. Tajani va afegir que la data del Brexit pot arribar a endarrerir-se més enllà del 29 de març, encara que només durant unes setmanes.

Els parlamentaris britànics tenen previst votar dimarts per segona vegada l'acord que va obtenir la primera ministra britànica, Theresa May. May ha explicat que si el seu pla no resulta aprovat, els parlamentaris podran votar durant el dimecres si volen deixar el bloc sense un acord o demanar retardar el Brexit durant un breu període de temps.

«L'objectiu ara és evitar un error més gran, un Brexit caòtic sense cap tipus d'acord contractual», va dir Tajani, tot afegint que «una sortida desordenada de la Unió Europea seria un desastre per a l'economia britànica i també danyaria greument la UE». També va explicar que estaria «molt content» si Regne Unit si es quedés al bloc. Tajani va descartar canviar l'acord, especialment pel que fa a la situació a Irlanda del Nord.