El president algerià, Abdelaziz Bouteflika, va tornar al seu país des de Ginebra en un avió privat enmig de les històriques protestes per protestar contra un possible cinquè mandat del dirigent octogenari. Bouteflika va sortir de l'Hospital Universitari de Ginebra, en el qual estava ingressat des del 24 de febrer per problemes neurològics i respiratoris.

L'avió tipus Gulfstream utilitzat pel president algerià va arribar el mateix matí d'ahir a Ginebra procedent de l'aeroport militar algerià de Bufarik i és el mateix que va traslladar Bouteflika a Suïssa el passat 24 de febrer.

Més d'un centenar de manifestants van resultar ferits durant els enfrontaments de divendres entre la policia i assistents a les últimes i multitudinàries protestes que van tenir lloc a diversos punts d'Algèria contra la nova candidatura de Bouteflika. Dissabte també es van produir disturbis al mig de la vaga general convocada contra un cinquè mandat de Bouteflika. Les protestes es van saldar també amb 195 detinguts, segons les forces de seguretat que, en el seu propi balanç, van confirmar almenys 112 policies ferits.