Corea del Nord està analitzant l'opció de suspendre les converses amb els Estats Units i el seu líder, Kim Jong-un, podria reconsiderar la prohibició dels assaigs amb míssils, segons han informat mitjans locals citant un alt funcionari.

La viceministra d'Afers Exteriors nord-coreana, Choe Són Hui, ha culpat els funcionaris dels Estats Units pel fracàs de la cimera celebrada a finals de febrer a Hanoi entre el president dels Estats Units, Dondald Trump, i el líder nord-coreà, Kim Jong-un .

«No tenim intenció de cedir a les demandes dels Estats Units de cap manera i tampoc tenim previst reprendre cap negociació en aquest sentit», va assenyalar Choe Són Hui, segons unes declaracions publicades en els mitjans locals que ha recollit Associated Press.

El secretari d'Estat nord-americà, Mike Pompeo, i l'assessor de Seguretat Nacional, John Bolton, van crear «l'atmosfera d'hostilitat i desconfiança que ha obstruït els esforços de les negociacions entre els líders suprems de Corea del Nord i els Estats Units», va denunciar la viceministra de Corea del Nord.