El jove que divendres passat viatjava a l'interior d'un vagó esmolant un ganivet de cuina de grans dimensions és un jove de 27 anys que és tallador professional de pernil i es dirigia a la seva feina.

La Prefectura Superior de Policia de Madrid ha informat a Efe de la identificació i localització d'aquest passatger a qui es veia en unes imatges gravades per un altre viatger, i que es van fer virals a les xarxes socials i difoses en mitjans de comunicació entre aquest dissabte i dilluns.

Les investigacions practicades per la Brigada Mòbil de la Policia han determinat que el jove, que apareixia assegut i sense que se li pogués veure la cara, és un tallador de pernil professional que es dirigia al seu lloc de treball.

Fonts policials han detallat a Efe el jove té 27 anys, és de nacionalitat espanyola i no té antecedents penals. A més, han recordat que inicialment portar un ganivet al suburbà no és delicte, tot i que cal investigar si l'actitud del jove infringeix d'alguna manera la Llei de Seguretat Ciutadana.