El forense argentí Osvaldo Hugo Raffo, qui en el seu moment va afirmar que el fiscal Alberto Nisman va ser assassinat, va ser trobat mort per un tret al cap a la banyera de casa amb unes notes en què afirmava que es treia la vida per una malaltia. «No suporto més els dolors que pateixo. No culpeu ningú de la meva mort. Déu em perdoni», es podia llegir en un dels escrits trobats en un quadern a casa seva de Buenos Aires amb la paraula «jutge» com a destinatari. Al costat d'aquest es va trobar un altre escrit dedicat a la seva empleada que deia: «Sílvia, no t'espantis. No pugis sola. Que Déu et beneeixi».

El cos de Raffo va ser trobat a la banyera, cap per amunt, vestit amb una bata negra i uns pantalons curts. A més presentava un tret al cap i tenia un revòlver calibre 38 a la mà dreta.

El forense mort va ser un dels que van mantenir amb més insistència que la mort del fiscal Alberto Nisman, que va ser trobat fa més de quatre anys a casa amb un tret al cap, no es corresponia amb un suïcidi.