Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Ciempozuelos han obert una investigació per buscar els quatre homes que suposadament van agredir sexualment en grup la matinada d'aquest dijous una jove de 23 anys en un carrer de la localitat.

Els fets es van produir poc després de la mitjanit. La víctima, veneçolana nascuda el 1995, anava pel carrer quan la van atacar quatre homes i la van obligar a anar a un descampat, van estripar la seva roba i la van agredir sexualment. Després li van robar el mòbil perquè no pogués avisar ningú ràpidament.

Després d'explicar el que havia passat, la víctima va ser traslladada en un vehicle de la Policia Local en estat de xoc a l'Hospital Infanta Elena de Valdemoro. Des d'aquell moment es va activar un protocol per investigar els fets. La denúncia es va interposar aquest dijous a la caserna de la Guàrdia Civil de Ciempozuelos.

L'Ajuntament de Ciempozuelos ha condemnat "de manera rotunda" aquests fets i ha transmès "el seu més sincer suport a la víctima pels fets, així com el seu entorn proper" i la seva "profunda indignació".

A més, fonts municipals han detallat que el protocol d'actuació de les forces i cossos de seguretat, en coordinació amb l'Ajuntament, "es va activar amb la màxima prioritat, responsabilitat i respecte, i s'està investigant l'autoria dels fets", per aquest motiu s'ha reforçat la presència d'efectius de la Policia Local.

La plaça de la Constitución ha acollit una concentració a les 12 hores del migdia i el Govern local n'ha convocat una segona a les 18 hores "per petició veïnal" i per facilitar que més ciutadans puguin expressar la seva condemna.