Més d'un centenar de persones es van concentrar per tercer dia consecutiu davant de la casa del suposat autor de l'assassinat d'un home de 63 anys a Vallecas, mentre la família de la víctima va demanar «calma» als veïns. A l'hora de tancar aquesta edició, la protesta d'ahir estava sent pacífica i controlada per molt fortes mesures de seguretat. Concretament, més d'una dotzena de furgonetes dels antiavalots van arribar a la zona per evitar que els manifestants arribessin a l'habitatge.

Altres vehicles policials van vigilar els voltants, així com un helicòpter de la Policia Nacional va sobrevolar la zona. Els concentrats portaven xiulets i van corejar crits d'«assassins», «Fora del barri» o «Paco som tots». L'ambient era tens perquè alguns dels veïns asseguraven que els patriarques gitanos de la zona estaven reunits en un local proper i podrien arribar posteriorment. Molts esperen que el suposat homicida es lliuri com més aviat millor a la Justícia per evitar més aldarulls.

Els familiars de Paco, l'home assassinat, va donar les gràcies a tots els veïns pel seu suport i van fer una crida a la «tranquil·litat i la calma».