Nous talls elèctrics van deixar sense llum diverses zones de Caracas i altres ciutats de Veneçuela, després de la gran apagada que va començar el 7 de març i que va tenir a les fosques la major part del país durant cinc dies. La cadena veneçolana Globovisión es va fer ressò de les queixes dels usuaris a les xarxes socials per la falta de llum a diversos barris de Caracas, com Chacao o Los Teques, així com als estats de Nueva Esparta, Anzoátegui, Trujillo, Táchira, Miranda, Aragua, Mérida i Lara. Metro de Caracas va informar via Twitter que les línies 1, 2 i 3 «no ofereixen servei comercial» a causa del que va qualificar d'«avaria elèctrica».

El president veneçolà, Nicolás Maduro, va atribuir l'última gran apagada a un suposat «sabotatge» de l'oposició al sistema elèctric per propiciar la caiguda del seu Govern. No obstant això, els seus detractors atribueixen els talls de llum a la manca d'inversió i manteniment. La Fiscalia ha obert una investigació penal contra el líder opositor Juan Guaidó per la seva presumpta implicació en l'esmentat «sabotatge».

Per altra banda, el secretari d'Estat dels Estats Units, Mike Pompeo, i el ministre d'Exteriors de Rússia, Serguei Lavrov, van mantenir una conversa telefònica en què es van acusar mútuament de fer créixer la tensió a Veneçuela en el marc de la crisi política i humanitària que pateix la nació caribenya. Pompeo va trucar a Lavrov perquè «estava interessat en tractar centenars assumptes relacionats amb les situacions a Veneçuela i a Síria», segons va informar la portaveu del Ministeri d'Exteriors rus, Maria Zajarova.