La Policia de San Bernardino (Califòrnia) ha detingut Adam Hughes a qui acusa de colpejar una nena de quatre anys amb Síndrome de Down, filla de la seva xicota, i que va acabar morint a l'hospital.

Segons ha informat la policia a mitjans locals, l'home, de 24 anys, estava cuidant de la nena quan aquesta el va interrompre. Hughes, enfadat, va començar a donar-li cops. Segons el seu relat, després la va portar a un llit i no va ser fins hores més tard, quan va tornar per veure com estava, que la va trobar pàl·lida i amb els dits i els llavis morats.

L'home va trucar a la mare de la nena, per explicar-li el que havia passat i aquesta va ser qui va avisar Emergències. Els metges van acudir ràpidament a l'habitatge i van traslladar la nena a l'hospital, on va ser tractada per un traumatisme cranial greu. La petita Kyle va passar diversos dies connectada a aparells que la mantenien amb vida però no va poder resistir i va morir com a resultat de les lesions causades per l'home.

Tant Hughes com la mare de la nena van ser arrestats acusats de maltractament infantil, però després de la mort de la nena, l'home va ser acusat a més d'assassinat.

Actualment es troba detingut sense fiança a l'espera de declarar davant del tribunal.