06 de abril de 2019
06.04.2019
Diari de Girona

Un xoc en cadena entre 50 vehicles causa almenys 35 ferits a Madrid

Un autobús topa contra diversos cotxes aparcats després que el seu conductor patís un infart a Màlaga

06.04.2019 | 00:57
Un xoc en cadena entre 50 vehicles causa almenys 35 ferits a Madrid

Un xoc en cadena a l'A-1 en sentit Burgos en què es van veure implicats una cinquantena de vehicles va causar almenys 35 ferits (un greu i 34 de caràcter lleu) i va obligar a tallar la via durant diverses hores fins que la Guàrdia Civil va obrir-la parcialment al trànsit. La intensa pluja que queia a aquella hora, segons Emergències de la Comunitat de Madrid, va provocar l'accident.

L'accident es va produir a primera hora de la tarda al quilòmetre 95. El 112 va explicar que el sinistre va obligar a tallar la via en sentit sortida de la Comunitat de Madrid. El servei d'emergències va activar el nivell 0 del Pla d'Inclemències Hivernals que preveu situacions de preemergència i va avisar diversos organismes i ajuntaments.

Paral·lelament, un autobús de la línia 1 de l'Empresa Malagueña de Transportes (EMT) va xocar contra diversos vehicles que estaven aparcats a Màlaga després que el seu conductor patís un infart. Diverses persones, entre elles passatgers del propi autobús accidentat, van alertar de l'accident, explicant que aparentment no hi havia més ferits que el propi conductor, que va ser hospitalitzat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook